12 / 05 / 2024

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık iletişim

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık iletişim

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.

Su Konut Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Konut Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk kahraman, Hatica Kahraman ve Hülya Ergen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Ditto Mimarlık Bodrum'daki evleri güzelleştirecek!

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez ve Ali Rıza Keskin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde kuruldu.

A Artı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Artı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Irmak Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şehit Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Arısu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

SU-NUM’a Turgut Toydemir Piramit Mimarlık imzası!

Sabancı Üniversitesi bünyesinde Türkiye’nin en gelişmiş Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi özelliğine sahip olan SU - NUM’un mimari projelendirme faaliyetlerini Turgut Toydemir Piramit Mimarlık yürüttü...

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık iletişim Haberi

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık iletişim

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.
Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Şirket her türlü bina, site, hastane, okul, toplu konut, kooperatif, otel, motel, restaurant, bar, köprü, baraj, spor tesisleri, turizm tesisleri, sanayi tesisleri, demiryolları, karayolları gibi işlerin inşaatını yapabilir. 2- Şirket mal ve kat karşılığı inşaat yapabilir yaptığı bu inşaatı bölümler halinde veya bir bütün halinde satabilir ve kiraya verebilir. 3- Şirket her türlü müteahhitlik mühendislik, mimarlık, içmimarlık hizmetleri sunabilir. Bu konuda her türlü danışmanlık yapabilir fizibilite raporları hazırlayabilir taşeronluk yapabilir ve yine bu konular ile ilgili her türlü çizim proje ve taslak hazırlayabilir. 4-...