13 / 05 / 2024

Su ve arıtma tesis projeleri

Su ve arıtma tesis projeleri

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin düzenlediği "KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı'na katıldı. Eroğlu, bin 443 metre derinlik olduğundan projeyi denizin içinde askıda götürdüklerini anlattı.

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

Su arıtma cihazlarında son fiyatlar! Koçtaş 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Plastik damacanalardaki mikro plastikler ve artan fiyatlar sebebiyle su arıtma cihazları pek çok ailenin ilk tercihi olmaya başlarken Koçtaş’taki fiyatları derledik.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meshal Helal M. Alharti tarafından kuruldu. 

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kars tarafından kuruldu.

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Su ve arıtma tesis projeleri Haberi

Su ve arıtma tesis projeleri

Programda konuşan Prof. Dr. Eroğlu, bugün Türkiye'de dev eserler yapılıyorsa bunun siyasi istikrara bağlı olduğuna işaret ederek, projenin mimanrının Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Projeye 2004'te başladıklannı hatırlatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bin 443 metre derinlik olduğu için projeyi denizin içinde askıda götürdüklerini anlattı. Türkiye tarafından Alaköprü Barajını Anamur'da inşa ettiklerini belirten Prof. Dr. Eroğlu, şöyle konuştu: "1 milyar metreküp suvar. Bu baraj, hem Kıbrıs'a yılda 75 milyon metreküp su verecek hem de Anamur Ov asındaki toprakları sulayacak. 80 kilometre uzunluğunda denizi geçiyoruz, Geçitköy Barajına bu suyu iletiyoruz. Türkiye tarafında kara yapıları bitti, Kıbns tarafında ise terfi merkezi, Geçitköy Barajı bitti. Özellikle arıtma tesisinde bütün projeleri yaptık. Allah nasip ederse Lefkoşa'ya suyu akıtacağız. Bu yaklaşık 1,2 milyar...