29 / 04 / 2024

su yönetimi sistemleri

su yönetimi sistemleri

Su yönetimi ürünleriyle evlerden havalimanlarına kadar pek çok yapıyı su baskınlarına karşı koruyan ACO Türkiye'de bu yıl ilk üretim tesisini açacak...

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek!

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek. Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Kat malikleri Genel Kurul toplantısında seçilen bina yöneticisinin kat maliklerine ve binaya karşı bazı sorumlulukları bulunuyor. Ancak bina yöneticisi görevlerini yerine getirmez ya da aksatır ise ne yapılabilir? Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Bina yönetimi nasıl yapılır?

Herhangi bir taşınmaz üzerinde sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm var ise Kat Mülkiyet Kanunu'na göre bina yönetimi kurulması zorunlu tutuluyor. Bina yönetim kurulu kat malikleri tarafından seçilebiliyor. Peki, bina yönetimi nasıl yapılır?

Site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yöneticisi tarafından belirlenen tarihlerde site yönetim toplantısı yapılıyor. Toplantıda alınan kararların site yöneticisi tarafından kayda geçmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

su yönetimi sistemleri Haberi

su yönetimi sistemleri

Dünyada 40’tan fazla ülkede 29 üretim tesisi ile faaliyet gösteren Almanya merkezli ACO, su yönetimi alanında geliştirdiği sistemlerle havalimanı, stat, AVM, ev, villa gibi pek çok yapıda su baskınlarını önlüyor. ACO, Türkiye’de ise 2006 yılından bu yana yapı sektörüne su yönetimi sistemleriyle hizmet veren ACO, Türkiye’de ilk üretim tesisini bu yıl içinde açacak.


ACO Genel Müdürü Ender Özatay’dan, ACO’nun giderek kötüleşen çevre koşullarına daha  kompleks ve sofistike drenaj sistemleri ile insanları kontrol edilemeyen su sorunlarından ve suyu da insanların verebileceği zararlardan koruduğunu söyledi. Su yönetiminde dış ve iç drenaj sistemlerinde, petrol, yağ ve gıda ayrıştı- ncılarda, polimer beton ve paslanmaz çelik imalatı konulannda faaliyet gösteren ACO’nun, su baskınlarım önlemek amacıyla drenaj sistemleri kurarak çözümler ürettiğini anlatan Özatay, “Müstakil evler, az...