28 / 04 / 2024

suad dayanıklı vefat

suad dayanıklı vefat

İstanbul Teknik Üniversitesi 1960 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Suad Dayanıklı vefat etti.Merhumun cenazesi bugün Çorlu Süleymaniye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Suad Dayanıklı vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1960 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Suad Dayanıklı vefat etti.Merhumun cenazesi bugün Çorlu Süleymaniye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Ev alırken depreme dayanıklılığına bakılmalı!

Deprem kuşağındaki İzmir’de yapılarla ilgili doğru bilinen yanlışları açıklayan Doç. Dr. Salih Yılmaz, “Sahile yakın ya da manzarası güzel diye ev almayın. Yeni bir yer alırken önce depreme dayanıklılığına bakın” dedi.

Osman Sargın: Depreme dayanıklı binalar inşa edilmeli!

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, mezar değil, depreme dayanıklı binalar inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Depreme dayanıklılığa değil muhite bakıyoruz!

Ev alacak ya da kiralayacakların sadece yüzde 14'ü depreme dayanıklılığı ilk kriter olarak önemsiyor. Ankete katılanların yüzde 55'ine göre konutun bulunduğu muhit en önemli kriter...

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa' da kuruldu.

3'üncü Köprü depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor!

2016 Kasım ayında açılması planlanan 3'üncü Köprü'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer, "276 km rüzgâr hızına ve bin yılda bir gerçekleşecek depreme karşı dayanıklı olarak inşa ediliyor" dedi

Pendik 15 sene içinde depreme dayanıklı hale gelecek!

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Pendik 15 yıl içinde depreme dayanıklı hale gelecek. 2018'de ulaşım hacminin yüzde 90'ını raylı sistemle taşıyacağız " dedi.

Bornova Kültür Merkezi'nin temeli depreme dayanıklı mı?

Bornova Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları 20 yıl aranın ardından tartışmalı bir şekilde varolan temel üzerinden başladı. Ancak bu temelin depreme dayanıklı olup olmadığı soru işareti uyandırdı

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Akın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Avrasya Tüneli'nin depreme karşı dayanıklılığı artırıldı!

Avrasya Tüneli’nde olası büyük depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla 2 sismik bilezik monte edildi. En az 127 yıl olduğu rapor edilen segment ömrü, 120 yıllık Manş Tüneli’ni aştı.

Karadeniz sahilindeki binalar 3 kat daha dayanıklı yapılmalı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, "Uluslararası deprem tehlikesi haritalarına göre sahil yapılarının bugünkünden 2 ile 3 kat daha depreme dayanıklı yapılması gerekiyor" dedi.

suad dayanıklı vefat Haberi

suad dayanıklı vefat

İstanbul Teknik Üniversitesi 1960 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Suad Dayanıklı vefat etti.


Merhumun cenazesi bugün (11 Ekim 2016 Salı günü) Çorlu Süleymaniye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...