01 / 05 / 2024

suare residence teslimler

suare residence teslimler

İstanbul’un Anadılu Yakası’nda hayata geçirilen Suare Residence projesi lokasyon olarak Ataşehir’de yer alıyor. Suare Residence nerede, konum ve kroki ile ilgili bilgiler projenin internet adresinde yayınlanıyor

Suare Residence'ta 220 bin TL'ye! Selimoğlu Group projesi!

Selimoğlu Group imzasıyla yükselen Suare Residence'ta daire fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiyor...

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat listesi kapsamında 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

suare residence teslimler Haberi

suare residence teslimler



Suare Residence projesi 10’ar katlı 3 blok halinde hayata geçirildi. Selimoğlu Group imzası taşıyan Suare Residence, 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Toplam 206 adet konuttan meydana gelen Suare Residence nerede, konum ve kroki ile ilgili ayrıntılı bilgiler için projenin internet sitesi ziyaret edilebiliyor. Suare Residence nerede bilgisi için projenin krokisi mevcut.


Suare Residence nerede?


 


Suare Residence açık adres:

Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir-İSTANBUL


 


Suare Residence nerede, konum, ulaşım,kroki ve yol tarifi için www.suareresidence.com adresinden yada...