02 / 05 / 2024

Suat Atik

Suat Atik

Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Atik tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de kuruldu.

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Suat Sarı'dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Atik tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Atay ve Atik Ziya Kaya ortaklığında kuruldu.

Suat Atik Haberi

Suat Atik

Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Atik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Kulemap İnşaat Harita Mühendislik Turizm Gıda ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat işleri; Şirket her türlü kamu,tüzel ve özel şahıslara ait inşaat taahhüt işleri yapabilir.Kumu kurumu ve diğer şahısların inşaat amaçlı ihalelere katılabilir.kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak suretiyle inşaat yapabilir.İnşaat yapmak amacıyla arsa ve arazi edinebilir. Kat karşılığı sözleşmelerine göre inşaat yapmak suretiyle veya sahip olduğu arsa ve araziler üzerine şirketi inşaat yapmak suretiyle edinmiş olduğu iş yeri ve meskenleri satabilir,kiraya verebilir İnşaat  girdisi demir, çimento, boya, seramik, kereste ve diğer yapı malzemeleri ve yapı kimyasallarının toptan ve perakende ticaretini ithalat ve ihracatı ile...