12 / 05 / 2024

suat kılıç öğrenci yurtları

suat kılıç öğrenci yurtları

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: "Çok daha fazla öğrencinin barınma ihtiyacını karşılamak üzere gerek yeni yurt binalarının yapımı gerekse kiralama yoluyla yurt kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"...

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı oda fiyatları!

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Manavgat'a 200 öğrencilik kız öğrenci yurdu yapılacak!

Manavgat'a 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu yapılacak. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, yurdun inşaatının tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini kaydetti.

Kırıkkale'ye 2 bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi.

Aziz Sancar'ın ismi yeni yapılacak kız öğrenci yurduna verilecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı işbirliğinde Balçova'ya Nobel ödüllü bilim adamının adını taşıyacak kız öğrenci yurdu yapılmasına karar verildi.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

suat kılıç öğrenci yurtları Haberi

suat kılıç öğrenci yurtları


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bakanlık olarak, Türkiye’nin ilerlemesinde ve bu gelişmişlik düzeyinin kalıcı olarak sürdürülebilmesinde önem arz eden spor alanında tesisleşme, lisanslı sporcu, antrenör ve kulüp sayılarında önemli gelişmeler sağlanmış, spor federasyonlarının statüsü güçlendirilmiş ve hizmet sunumunda etkinliğin artırılması sağlanmıştır" dedi.


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 Yılı Bütçesi'ni sunan Kılıç, Türkiye'nin, Avrupa’da genç nüfusun toplam nüfusa oranının en yüksek olduğu ülke olduğuna dikkati çekerek, "Ülkemizin sahip olduğu bu demografik yapı, kesin surette avantaja dönüştürülmelidir" diye konuştu.


Bakanlıklarının, gençliğin ilgi, ihtiyaç ve sorunlarını saptamak, çözüm ortakları ile eşgüdüm ve işbirliği içinde çalışarak kişisel, sosyal ve sportif alanlarda destekleyici politikalar oluşturmak, sürekli gelişimi esas alan projeler üretmek, uygulamak, desteklemek ve bu sayede toplumsal hayatın aktif üyesi,...