02 / 05 / 2024

suat kılıç spor tesisi

suat kılıç spor tesisi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Büyük spor hamlemiz kapsamında 24 yeni stat ve 405 tesis yatırımımız var" dedi...

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Zeytinburnu Stadyumu ve Spor Komleksi yıkılıyor!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Kocaeli 50. Yıl Spor Salonu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka 50.Yıl Spor Salonu’nu baştan aşağı yenilemek için çalışmalara başlıyor.

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel İmam Hatip Lisesi yanında hayata geçirdiği Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nun tanıtımı yapıldı.

Çağatay Kılıç'tan Kars Şehir Stadyumu tepkisi!

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri için Kars’a gelen ve Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kars’ta yapımı yılan hikayesine dönen stadyumun müteahhidine tepki gösterdi.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Silivri Kadıköy Spor Sahası açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında hayata geçirdiği Kadıköy Spor Sahası’nın açılışı, Karpuz Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

suat kılıç spor tesisi Haberi

suat kılıç spor tesisi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yapımı planlanan 24 yeni stat ve 405 spor tesisini tanıttı. 

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, diğer yetkililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

Yeni yatırımları paylaşmak amacıyla spor medyasıyla bir araya geldiklerini belirten Suat Kılıç, ''Büyük spor hamlemiz kapsamında 24 yeni stat ve 405 tesis yatırımımız var. Statlarımız, ev sahibi takımın 15 günde bir maçlarını yaptığı değil, çeşitli amatör sporlara da sürekli hizmet verecek tesisler olacak. İçlerinde alışveriş merkezleri, dinlenme alanları, sosyal tesisler bulunacak. Sadece 15 günde bir maça gidilen beton bloklar değil, 365 gün çalışacak yaşam merkezleri oluşturmaya gayret ediyoruz'' diye konuştu. 


 İnşasına başlanan ya da planlanan Adana, Afyonkarahisar,...