04 / 05 / 2024

suat kılıçın okuduğu okul

suat kılıçın okuduğu okul

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın okuduğu Mimar Sinan Mahallesi'ndeki eski Halide Edip Adıvar İlkokulu'nu köy konağına çevireceklerini açıkladı....

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

İslam Memiş ‘Artık dananın kuyruğu kopacak’ dedi ve ekledi: ‘Tahminlerim tutmazsa yeni rekorlara hazır olun!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, gram altın, Bitcoin ve borsa için ağızları çık bırakacak tahminlerde bulundu. Memiş, "Mayıs ayında dananın kuyruğu kopacak" şeklinde uyarı yaptı.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Altın 1 hafta sonra işte tam da bu rakamı görecek! Flaş rakam peş peşe açıklandı!

Altını olanlar ya da altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Altında artık dananın kuyruğu kopuyor! Analistler yaptıkları açıklamalarda altının 7 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı...

Kırtasiye ürünleri 1 Eylül kataloğunda! İşte 1 Eylül A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda kırtasiye ürünleri yer alıyor. İşte 1 Eylül Perşembe A101 ürün kataloğu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

suat kılıçın okuduğu okul Haberi

suat kılıçın okuduğu okul

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 4,5 yılda gerçekleştirmiş olduğu projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, "Kapalı pazar yeri, Kadınlar Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi gibi projelerimize yenilerini ekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ın okuduğu okul olan Mimar Sinan Mahallemizdeki eski Halide Edip Adıvar İlkokulunu köy konağına çevireceğiz. Okulumuz için proje hazırlatılarak, düzenlemesi çok yakında yapılacaktır. Proje kapsamında okul restore edilecek. Köy konağı şeklinde kullanılması planlanan okulun içinde kapalı alan spor grupları, dinlenme ve kütüphane alanı ile duş, tuvalet ve engellilere yönelik üniteler bulunacak. Binanın çevre düzenlemesi de proje kapsamında gerçekleştirilecek olup, çocuk oyun grubu, açık alan fitness spor aletleri oturma grupları ve yeşillendirme çalışmaları yapılacaktır." dedi.


Kumcağız Mahallesi Suat Kılıç Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 10 dönümlük arazide...