26 / 05 / 2024

Suat Özbek alternatif turizm

Suat Özbek alternatif turizm

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

Etstur butik otellere de 9 taksitlik tatil kampanyası uygulayacak!

Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ve Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, şirketin yeni yapılanması hakkında bilgi verdi.

Etstur'un cirosu erken rezervasyonla yüzde 60 arttı!

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Etstur erken rezervasyonla yüzde 61 büyüdü!

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının (ERK) 4'üncü döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61'lik artış yakaladı. Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, bunun tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu söyledi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

Vodafone Arena'nın inşaatının yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat!

Siyah-Beyazlılar'ın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın inşaatının yüklenici firmalarından Çiçekler İnşaat, şirket içi politika sebebiyle işi bırakma kararı aldı. Stadın yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat oldu...

Ege, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO'su Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Fahrettin Çiçek: Ege İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabilir!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti...

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat Erciyesspor’la 2 yıllık sponsorluk imzaladı!

Kayseri firması Suat Altın İnşaat, yine Kayseri’nin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Erciyesspor’la 2 yıllık isim sponsorluğu konusunda anlaştı. Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç'ın konuşması şifresiz yayınlanacak.

Suat Özbek alternatif turizm Haberi

Suat Özbek alternatif turizm




 KIYI turizminin yanı sıra alternatif turizmin ön plana çıkarıldığı Türkiye 2023 Turizm Stratejisi çerçevesinde yeni turizm beldeleri hayata geçiriliyor. Bu beldelerdeki turizm hareketliliğini düzenledikleri alternatif turlarla desteklediklerini belirten ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, "O destinasyonu yaratabilmek için en başta o bölgede konaklama ünitelerine ihtiyaç bulunmakta. Henüz yeterli tesis yok" dedi. 


Bir destinasyondaki hareketliliğin tesis yatırımlarıyla artırılacağını vurgulayan Özbek, bunu şu örnekle açıkladı: "Kayseri Belediyesi Erciyes'te çok ciddi bir kayak pisti hayata geçirdi. Fakat bu dağdaki konaklama ünitesi alternatifi bir elin parmaklarını geçmiyor. Haliyle bu kayak destinasyonu ciddi yatırıma ve alt yapıya rağmen kayak turizminde akla gelmiyor. 


Bu belde de ivedi şekilde otellerin, motellerin açılması ve tanıtımla desteklenmesi gerekiyor." Özbek, bu ve buna benzer yatırımlar tamamlandığında 2023 hedeflerinin rahatlıkla aşılacağını...