07 / 07 / 2024

Suat Özbek kim

Suat Özbek kim

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

Etstur butik otellere de 9 taksitlik tatil kampanyası uygulayacak!

Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ve Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, şirketin yeni yapılanması hakkında bilgi verdi.

Etstur'un cirosu erken rezervasyonla yüzde 60 arttı!

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Etstur erken rezervasyonla yüzde 61 büyüdü!

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının (ERK) 4'üncü döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61'lik artış yakaladı. Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, bunun tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu söyledi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Suat Hacısalihoğlu: Rus iş adamları Türkiye inşaatlarında işbirliği yapmak istiyorlar!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Rus iş adamlarının inşaat, tekstil, otel gereçleri ve gıda konusunda Türk iş adamlarıyla işbirliği yapmak istediklerini bildirdi.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

İzmir Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi kapatılacak mı?

Göğüs Hastanesi'nde birleşme isyanı sürüyor, Yenişehir'deki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin kapatılacağı söylentileri, polikliniğe başvuran hasta sayısının iki haftada 3 bin azalmasına neden oldu

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Suat Özbek kim Haberi

Suat Özbek kim




 KIYI turizminin yanı sıra alternatif turizmin ön plana çıkarıldığı Türkiye 2023 Turizm Stratejisi çerçevesinde yeni turizm beldeleri hayata geçiriliyor. Bu beldelerdeki turizm hareketliliğini düzenledikleri alternatif turlarla desteklediklerini belirten ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, "O destinasyonu yaratabilmek için en başta o bölgede konaklama ünitelerine ihtiyaç bulunmakta. Henüz yeterli tesis yok" dedi. 


Bir destinasyondaki hareketliliğin tesis yatırımlarıyla artırılacağını vurgulayan Özbek, bunu şu örnekle açıkladı: "Kayseri Belediyesi Erciyes'te çok ciddi bir kayak pisti hayata geçirdi. Fakat bu dağdaki konaklama ünitesi alternatifi bir elin parmaklarını geçmiyor. Haliyle bu kayak destinasyonu ciddi yatırıma ve alt yapıya rağmen kayak turizminde akla gelmiyor. 


Bu belde de ivedi şekilde otellerin, motellerin açılması ve tanıtımla desteklenmesi gerekiyor." Özbek, bu ve buna benzer yatırımlar tamamlandığında 2023 hedeflerinin rahatlıkla aşılacağını...