08 / 05 / 2024

Suat ve Polat dereleri

Suat ve Polat dereleri

Artvin Ardanuç'ta, Suat ve Polat dereleri üzerinde yapımı planlanan Ardanuç-5 Hidroelektrik Santral projesi için Çevre ve şehircilik Başkanlığı, olumlu rapor vermişti. Danıştay buna dur dedi.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Makbule Girit ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi açıldı!

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi bugün Bakırköy'de 171 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Suat ve Polat dereleri Haberi

Suat ve Polat dereleri
Vatandaşlar kararın iptali istemiyle İdare Mahkemesi'ne dava açmıştı. Mahkeme iptalin reddine karar vermiş ve raporu yeterli bulmuştu. Avukat Halis Yıldırım, İdare Mahkemesi'nin ret kararı için Danıştay'a temyiz başvurusunda bulunmuştu. Danıştay bilirkişi raporunun eksik değerlendirildiğini belirtip yerel mahkemenin kararını...