21 / 05 / 2024

Şuayip Agron Mani

Şuayip Agron Mani

Sarp Sun Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Akteam Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteam Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Güneş ve Şuayip Agron tarafından kuruldu...

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Kripto para borsasında çalkantılı süreç sürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen major düşen trendini kıramaması, haliyle altcoin‘lerin de tahmin edilen büyük çıkışları yaşamasına mani oluyor.

Kira artışına nasıl engel olunur? İşte herkesin merak ettiği yöntemler

Fahiş kira yükselişine mani olmak için yasal düzenleme geliyor. Kira yükselişine yüzde 25 sınırının zamanının uzatılması öngörülürken, fahiş kira yükselişiyle haksız kazanç sağlayanlara 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira yükselişine mani olmak için ne yapılması gerekiyor? 

Aman bunları sakın yapmayın! Faturalarınız çok yüksek gelebilir

Faturaların yüksek gelmesi bir çok ailenin belini bükerken  uzmanlar da insanları evde bazı tedbirleri alarak faturaların yüksek gelmesine mani olmanın yollarını söyledi  Bu hataları yapmak elektrik faturasının yüksek gelmesine sebep oluyor.

Ünlü ekonomist korkutan mesajı verdi! Dolarda 'kaos' uyarısı yaptı

Ekonomideki dengesiz dalgalanmalar doları direk etkileyen ve çıkmasına mani olunamayan bir noktaya gelindi. Durum hakkında açıklama yapan analistler, kaos' uyarısında bulundu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu.

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Karatepe ve Yunus İslam ortaklığında kuruldu.

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Altay tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar Emiri'nin annesinin gelip buradan yer alması vesaire. Bunu söyleyen insanlara sormak lazım, 'Devletten hangi desteği alarak böyle bir yeri almış?' Katar Emiri'nin annesinin ülkemizden gayrimenkul satın almasına mani yasal olarak herhangi bir şey söz konusu mu?" dedi...

Gayrimenkule konan haciz mal paylaşımına engel olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '10 bin 600 TL devremülk borcumuzdan dolayı tüm gayrimenkullerimize haciz/şerh koyuldu . 60 dönüm tarlamız var, bunu kardeşimle bölüşmek istiyoruz. Haciz/şerh buna mani olur mu?' sorusunu yanıtladı.

Sof Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sof Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Korkut ve Sümani Suna ortaklığında kuruldu. 

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Maniş ve Abdül Müslim Kurkutata ortaklığında kuruldu.

Şuayip Agron Mani Haberi

Şuayip Agron Mani


Sarp Sun Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Agron ve Adnan Güneş tarafından 21 Mart 2016 tarihinde kuruldu. Sarp Sun Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor.



İş konusu;


A. YENİLENEBİLİR ENERJİ  -Şirket yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır. -Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek. -Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak. -Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak...