19 / 05 / 2024

suçıkan toki son başvuru tarihi 2018

suçıkan toki son başvuru tarihi 2018

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 30 adet konut için başvurular bugün başladı.

Karanlıktan çıkan en son şaheser Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Karanlıktan çıkan en son şaheser olarak lanse edilen Yamaha MT-09 SP fiyatları ne kadar? İşte Japonya'nın Karanlık Ruhu Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi....

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

Dolar yükselişe geçti, euro kan kaybediyor! Son dakika euro kuru...

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarının merakla beklediği son dakika haberi geldi. ABD enflasyon verileri açıklandı. Veriler sonrasında dolar yükselişe geçerken euro kan kaybetmeye başladı.

Dolar bomba gibi patlayacak! FED Başkanı Powell'dan pimi çeken son dakika açıklaması

Doların uluslararası piyasalarda değerini artırmak ve ülkedeki enflasyonu aşağı çekmek için faiz artırımına giden FED, doları bomba gibi patlatacak yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. FED Başkanı Powell, son dakika açıklamasıyla piyasaları yine alt üst edecek.

TOKİ son 18 yılda 770 bin konut teslim etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 18 senede TOKİ'nin inşa edip hak sahiplerine verdiği konut sayısının 770 bini geçtiğini söyledi.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 30 adet konut için başvurular bugün başladı.

İzmir Çeşme TOKİ son sözleşme tarihi!

İzmir Çeşme Toplu Konutları Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama İşlemleri dün başlamıştı. Projedeki konutların son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge TOKİ son başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge'de yer alan 1364 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum Dodurga TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Çorum Dodurga'da hayata geçirdiği konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 63 adet konut yer alıyor.

Niğde Çamardı TOKİ son başvuru günü bugün!

TOKİ Niğde Çamardı'da son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 86 adet konut yer alıyor.

suçıkan toki son başvuru tarihi 2018 Haberi

suçıkan toki son başvuru tarihi 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi'nde hayata geçirdiği 86 konutluk dönüşüm projesindeki 30 adet konut satışa çıkıyor.

Projede yer alan daireler için başvurular 29 Ocak 2018-2 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak. 

Kura çekilişi 12 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Projede yer alan konutların brüt alanları 120,84 metrekare, net alanı ise 97,38 metrekare olarak belirlendi.

Konut fiyatlarının 237 bin 767 TL ile 269 bin 588 TL arasında değiştiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

En düşük peşinat bedelinin 23 bin 776 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 67 bin 397TL olduğu proje için taksit tutarları bin 238 TL ile 2 bin 246 TL arasında farklılık...