04 / 05 / 2024

Süha Güçsav turizm değerlendirmesi

Süha Güçsav turizm değerlendirmesi

Kurdaki artışın olumlu ve olumsuz yönleri olduğuna değinen Güçsav, "Kur artışı ile Türkiye'deki fiyatlar para birimi dolar ve Euro olan turistlere göre daha uygun olacak...

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Süha Güçsav turizm değerlendirmesi Haberi

Süha Güçsav turizm değerlendirmesi

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Novotel zincirinin ilk 5 yıldızlı tesisini İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'de açmaya hazırlanıyor. 


İSTANBUL Karaköy'de 5 yıldızlı otel açmak için kollan sıvayan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) CEO'su Süha Güçsav, kurdaki yükselişin turizmi olumlu etkileyeceğini kaydetti. Otel fiyatlarının yüzde 20-30 civarında ucuzladığını belirten Güçsav, bu durumun 2014 yılında Türkiye'ye gelecek turist sayısını artıracağını söyledi. 


Kurdaki artışın olumlu ve olumsuz yönleri olduğuna değinen Güçsav, "Kur artışı ile Türkiye'deki fiyatlar para birimi dolar ve Euro olan turistlere göre daha uygun olacak. Otel fiyatları şimdiden yüzde 20-30 civarında ucuzladı. Bu durum 2014 yılında gelecek turist sayısında artış meydana getirecektir. Böylece otellerdeki doluluk oranı da artacaktır." diye konuştu. 2013 yılında İstanbul'da Ibis Otel Esenyurt, İzmir'de Ibis Otel Alsancak...