15 / 05 / 2024

Süheyl Erkam Karataş

Süheyl Erkam Karataş

Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Süheyl Erkam Karataş, Selahaddin Eyyü Karataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Başakşehir, Yeşil Vadi Caddesi, Metronom AVM'de kuruldu

Süheyl Batum'dan Florya projesi açıklaması: Daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, Florya projesi ile ilgili konuştu. Bölgede yer alan başka bir projeyle karşılaştırma yapan Batum, "Florya'da daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder" dedi. İşte gelen yorumlar... 

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Süheyl Batum Kanal İstanbul yolundaki arazisini böyle açıkladı!

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Süheyl Batum, Yeni Şafak gazetesinin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul haberine yanıt verdi.   

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Kentsel dönüşüm 13 yılda tamamlanmalı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm sürecinden bahsetti. Karataş, kentsel dönüşümün 13 yılda bitmesi gerektiğini savundu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Tokat Turhal'da yaşlı çiftin evi yenilendi!

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yaşlı çiftin isteğini geri çevirmeyerek çiftin evinin çatısını ve pencerelerini yeniledi.

Süheyl Erkam Karataş Haberi

Süheyl Erkam Karataş

Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Süheyl Erkam Karataş, Selahaddin Eyyü Karataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü restoran lokanta cafe müzikli müziksiz eğlence yerleri...otel motel pansiyon tatil köyü kamping dinlenme evleri..işletmek kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Başakşehir, Yeşil Vadi Caddesi, Metronom AVM, No:1 Kat:2...