02 / 05 / 2024

Süheyl Uygur m1 merkez adana

Süheyl Uygur m1 merkez adana

Süheyl Uygur ile Aileler 02-03 Kasım 2013 tarihlerinde M1 Merkez Adana AVM'de Yarıştı... M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri Süheyl Uygur ile eğlence dolu saatler yaşadı...

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Süheyl Batum Kanal İstanbul yolundaki arazisini böyle açıkladı!

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Süheyl Batum, Yeni Şafak gazetesinin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul haberine yanıt verdi.   

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Zeynep Uygur: İstanbul'daki gibi başka şehirlere yatırım yapılmalı!

Ant Yapı Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Uygur, konut sektörü sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında değerlendirmede bulundu...

Tokat Turhal'da yaşlı çiftin evi yenilendi!

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yaşlı çiftin isteğini geri çevirmeyerek çiftin evinin çatısını ve pencerelerini yeniledi.

M1 Adana AVM Nisan 2017'de açılacak!

M1 Adana AVM, 2017 Nisan ayında tamamlanacak yenilenme projesiyle 90 bin metrekare kiralanabilir alanda 170 mağaza sayısına ulaşacak.

İşte Behzat Uygur'un Beykoz'da yaşadığı muhteşem ev!

Tiyatrocu Behzat Uygur Beykoz'da ailesi ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Uygur'un özellikle Amerika'da sıklıkla kullanılan loft tarzı dairesi mimarisi ile göz kamaştırdı.

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Süheyl Uygur m1 merkez adana Haberi

Süheyl Uygur m1 merkez adana

Süheyl Uygur ile Aileler 02-03 Kasım 2013 tarihlerinde M1 Merkez Adana AVM'de Yarıştı... M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri Süheyl Uygur ile eğlence dolu saatler yaşadı. M1 Merkez Adana AVM'de gerçekleşen yarışmada Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor etkinliğinde birbirinden eğlenceli yarışmalarda renkli sahneler yaşandı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri tarafından yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe katılan ziyaretçiler bir yandan keyifli ve eğlenceli saatler yaşarken diğer yandan da sürpriz hediyeler kazandı. Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; "Haftasonunu "Hayatın Merkezinde geçirmeyi tercih eden misafirlerimizle eğlence dolu bir etkinliği daha paylaşmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.



Adana Egemen...