21 / 05 / 2024

Süheyla Kargınlıoğlu

Süheyla Kargınlıoğlu

Yunanistan'ın Rodos Adası'ndaki tarihi Murat Reis Camisi ve Külliyesi kaderine terk edilmiş durumda.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Süheyla Kargınlıoğlu Haberi

Süheyla Kargınlıoğlu

Yaklaşık 390 yıl Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde kalan Yunanistan'ın en büyük adası Rodos'un hemen hemen her köşesinde Türk izlerine rastlamak mümkün. Adanın güneyinde Milli Tiyatro ve Vilayet Konağı'nın karşısında yer alan Murat Reis Camisi ve içerisinde türbeler ve mezarlıklar bulunan külliye, bakımsızlığıyla dikkat çekiyor. Harabeye dönen cami ve mezarlıktaki türbelerin yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu gözleniyor. 


Eşi Süheyla Kargınlıoğlu ile 55 yıldır cami ve külliyenin bekçiliğini yapan 82 yaşındaki Şaban Kargınlıoğlu, AA muhabirine, ellerinden geldiği kadar türbelerin ve mezarların bakımını ücret almadan gönüllü olarak yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Eşinin ve kendisinin çok yaşlandığını belirten Kargınlıoğlu, ''Yaşımız iyice ilerledi, bizden sonra buraya sahip çıkacak kimse yok'' dedi.


Kargınlıoğlu, Türkiye'deki ilgililerden yardım beklediklerini dile...