28 / 07 / 2024

süheyla kiraz minikoza anaokulu

süheyla kiraz minikoza anaokulu

Zekeriyaköy'de yer alan MiniKoza Anaokulu yarın gerçekleştirilecek törenle açılacak. Açılış töreni saat 14:00'te yapılacak.

Avukattan kiraya yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Kiracı ve ev sahibine ‘kendi sorununuzu, kendiniz çözün’ deniyor gibi!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, kiralara yüzde 25 zam sınırı ile ilgili konuştu ve "Kiracı ve ev sahibine ‘kendi sorununuzu, kendiniz çözün’ deniyor gibi" dedi. İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Yüzde 25 zam sınırı Temmuz'da kalkarsa neler olacak?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı, yüzde 25 zam sınırının Temmuz ayında kaldırılıp kaldırılmayacağının merak ediyor. Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, yüzde 25 zam sınırı Temmuz'da kalkarsa piyasanın nasıl etkileneceğini kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Süheyla Şenyurt tarafından kuruldu.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Vatandaşlar tasarruf şirketlerinin tasfiye sürecinde ne yapmalı?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, tasarruf finansman şirketleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Tasarruf şirketlerinin tasfiye sürecinde öncelik vatandaşların ödemelerinin tahsil edilmesi olacak" dedi.

Ödemiş-Kiraz Demiryolu projesi mecliste!

Ödemiş-Kiraz Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Prefabrik evler kentsel dönüşümde alternatif oluyor!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hafif çelik prefabrik ve modüler yapıların, geleneksel çelik yapıların birçok avantajını bulundurduğunu söyleyerek, prefabrik yapılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Edremit'teki sulak alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Edremit-Zeytinli’deki sulak alanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açıldığını ve konut alanı olarak satışa sunulacağını açıkladı. Dernek başkanı Süheyla Doğan, ekosistemin zarar görmesi ve deprem riski konusunda uyardı.

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Kaytaş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde hukuki süreç nasıl ilerliyor?

2020'de yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Depremde zarar gören binalar için yapılması gerekenler hakkında bilgi veren avukat Senem Kiraz kentsel dönüşümde hukuki sürecin önemini anlattı. 

Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte o yazı...

süheyla kiraz minikoza anaokulu Haberi

süheyla kiraz minikoza anaokulu

Süheyla Kiraz'ın sahibi olduğu MiniKoza Anaokulu İstanbul - Zekeriyaköy'de açılacak. MiniKoza Anaokulu yarın (20 Eylül 2015) saat 14:00'te gerçekleştirilecek törenle açılacak.


MiniKoza Anaokulu adres: Zekeriyaköy Mahallesi 2. Cadde No: 17 Sarıyer /...