22 / 07 / 2024

şuhutta park alanlarının tamiri

şuhutta park alanlarının tamiri

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor...

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Park Mavera), 981 (Eski 886) Ada 1 Parsel Cami İnşaatı ile Meydan ve Park Alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapıldığını açıkladı. 

Kemer Country'deki bazı alanların imar planı yeniden düzenlendi!

Eyüp Sultan Göktürk'teki Kemer Country'in bazı alanların imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Park Mavera'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda yer alan Park Mavera'nın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Gayrimenkulcüler, gereksiz donatı alanlarını projelerden çıkarıyor!

Konut alıcıları, ihtiyaçlarını karşılayacak evleri almayı tercih ediyorlar.  Bu bağlamda gayrimenkulcüler, gereksiz donatı alanlarını projelerden çıkarıyorlar.

Yanan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi verildi!

Yangın sebebiyle ormanlık alanların statülerinin değişmemesi ve yanan bölgelerin imara açılmaması kanun teklifi verildi. Kanunun yürürlüğü için komisyon görüşmeleri devam ediyor..

Folkart Life'ın ticari alanları ön talep topluyor!

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

Askeri alanlarının taşınma konusu emlak sektörünün gündeminde!

İzmir’de askeri alanların şehir dışına taşınması projesi FETÖ ile mücadelede belli bir aşamaya gelinmesinin ardından emlak piyasasında yeniden konuşuluyor.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Sulak alanların korunması yönetmeliğinde değişiklik!

Bugünkü Resmi Gazete'de sulak alanların korunması yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik yer aldı...

Efendibey Dönüşüm Projesi'ndeki ticari alanların kuraları çekildi!

Niğde Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığıyla hayata geçirilen Efendibey Dönüşüm Projesi'nde yer alan ticari alanların kuraları çekildi.

şuhutta park alanlarının tamiri Haberi

şuhutta park alanlarının tamiri


Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Bozkurt, belediye bünyesindeki birimleri ziyaret ederek birim amirleri ile birlikte yapılan çalışmalarla ilgili çeşitli incelemelerde bulundu. Belediye tarafından yaz mevsiminin de gelmesiyle beraber özellikle park ve bahçe çalışmaları, çevre düzenlemesi ve bir takım tadilatların yapımına hız verildi. İlçe merkezinde bulunan Hisar Parkı, Cumhuriyet Parkı ve Yalı Parkı başta olmak üzere diğer park ve mesire alanlarındaki oyun alanlarının tamirat ve tadilat işlemleri, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar hızla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozkurt, aynı zamanda vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozkurt daha sonra kademe ve itfaiye birim amirliklerini ziyaret etti.



Şuhut...