06 / 05 / 2024

Şükran Ovalı ve Caner Erkin nerede oturuyor

Şükran Ovalı ve Caner Erkin nerede oturuyor

Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı Caner Erkin, Rumeli Hisarı’nda 3 katlı villaya yerleşti. 12 bin dolara kiraladıkları evi baştan aşağı değiştiren Şükran Ovalı, kartal süslemeli eşyalarıyla Caner’in kalbini bir kez daha fethetti.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Ovalı Nakliye Maden İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ovalı Nakliye Maden İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Aykon tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı'nın Beykoz'daki villasına ait ayrıntılar, Şükran Ovalı'nın paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı...

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin nerede oturuyor Haberi

Şükran Ovalı ve Caner Erkin nerede oturuyor



Beraberliklerini 2 Ocak'ta Roma'da nikah masasına taşıyan Şükran Ovalı'yla Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde yeni aşk yuvalarına taşındı. Evlenmeden önce Küçük Bebek'te oturan güzel oyuncu, Beşiktaşlı yıldızın isteğiyle Arnavutköy'de ev arayışına girmişti. Semtte zevkine göre bir ev bulamayan ikilinin Rumeli Hisarı'nda 3 katlı bir villa kiraladığı öğrenildi. Villayı aylık 12 bin dolara (yaklaşık 45 bin TL) tutan çiçeği burnunda evli çift, yeni evlerini dekore ederken de en büyük aşkları olan Beşiktaş'tan ilham aldı. Villanın dekorasyonu için yaklaşık 300 bin lira harcayan ikili, salondan mutfağa yatak odasından banyoya kadar her detaya aşklarını yansıttı.


HER YER SİYAH-BEYAZ

Salonu kartal desenli yastıklarla ve biblolarla dekore eden ünlü çiftin evlerinin duvarlarını da kartal tablolarıyla süslediği konuşulanlar arasında… Boğaz manzaralı villayı siyah-beyaz olarak dekore eden Şükran Ovalı'yla...