29 / 04 / 2024

Şükrü Başdeğirmen

Şükrü Başdeğirmen

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın prestij projelerinden biri olan, içinde pek çok önemli kurumun ve irtibat bürolarının yer alacağı Ekonomi Kampusu ile ilgili ihale tamamlandı.

Gül turizmi adına Isparta'da yeni adımlar atılıyor!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta'nın sürdürülebilir kalkınması noktasında çalışmalarına devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın turizm alanında gelişmesi dünyaya tanıtılması amacıyla önemli bir adım attı.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Konut satışlarındaki artışı pandemi tetikledi!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Nisan 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. 

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Zeni Yapı İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeni Yapı İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağdeş tarafından kuruldu.

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

Şükrü Başdeğirmen Haberi

Şükrü Başdeğirmen

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın prestij projelerinden biri olan ve içinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Isparta Ticaret Borsası, KOSGEB, İşkur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türk Standartları Enstitüsü, Kredi Garanti Fonu gibi kurumlar ile irtibat bürolarının yer alacağı Ekonomi Kampusu ile ilgili ihale sürecinde tamamlandı. 


Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında geçtiğimiz günlerde toplanan Ekonomi Kampusu İhale Komisyonu üyeleri, 18 Ocak tarihinde ihaleye katılan ARC inşaat, Metro Mühendislik inşaat ve Keleşoğlu inşaat Firmalarının yetkililerinin de katılımı ile teklifleri 25 Ocak Pazartesi günü açtı. Açılan teklifler, açık eksiltme usulü ile devam etti. 


ARC inşaatın katılmadığı açık eksiltme Metro Mühendislik İnşaat Şirketi ve Keleşoğlu inşaat firması arasında yapıldı, ihaleyi açık eskitmede 19 milyon 765 bin TL'lik en düşük teklifle Metro Mühendislik...