02 / 05 / 2024

Şükrü Erdem kim

Şükrü Erdem kim

İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Erdem, ne zamandan beri, İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı olarak görev alıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Şükrü Erdem kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Erdem, ne zamandan beri, İnşaat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı olarak görev alıyor?

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Şükrü Balcı PMYO alanının adı imar planında yine değişti!

Bakırköy Şenlikköy Mahallesi'ndeki Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu'nun imar planındaki adı 2013'te Emniyet Eğitim Kampüsü Alanı olarak değiştirilmişti... Alanın adı, 1/1000'lik planda tekrar değişti. Peki Şükrü Balcı PMYO alanı artık nasıl anılacak?

İsmail Erdem: Çok farklı ve prestijli projeler yapacağız!

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

Mimar Günay-Sunay Erdem kardeşler Suudi Arabistan'da ödül aldı!

Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Kira vergisini kim öder?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergiye tabi tutuluyor. bu vergiyi her kira geliri elde eden ev sahipleri ödemiyor. Peki, kira vergisini kim öder?

Şükrü Sözen: Side'nin turizmde marka değerini en üst seviyeye çıkaracağız!

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'a 29 Mart yerel seçimleri sonrası 5 yıl içinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Sözen, Side'nin turizmde marka değerini en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi...

Şükrü Kocagöz kimdir?

Mimar Şükrü Kocagöz kimdir? Mimar Şükrü Kocagöz, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Şükrü Kocagöz bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şükrü Kocagöz...

Şükrü Erdem kim Haberi

Şükrü Erdem kim

Şükrü Erdem kimdir?

Şükrü Erdem, 1957 yılında Adana`da doğdu. Adana İTİA Mühendislik Fakültesi`nden 1980 yılında mezun oldu. 


1990-1994 yılları arasında Temelsu A.Ş. bünyesinde Toprakkale - İskenderun otoyolu projesinde köprü viyadük kontrol mühendisliği hizmetinde bulundu. 


İMO 41. Dönem Oda Danışma Kurulu`nda, 42. Dönem ve 43. Dönem Oda Yönetim Kurulunda görev aldı. 


Halen Adana`da kendisine ait bir yapı denetim kuruluşunun yöneticiliğini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk...