07 / 05 / 2024

Şükrü Kızılot iletişim

Şükrü Kızılot iletişim

Sinpaş GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Şükrü Kızılot kimdir? Prof. Dr. Şükrü Kızılot, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şükrü Kızılot'un biyografisi..

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. B ve C bloğu satışa sunulan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Şükrü Kızılot iletişim Haberi

Şükrü Kızılot iletişim

Şükrü Kızılot kimdir?

Çorum doğumlu olan Şükrü Kızılot, Maliye Bakanlığı’nda 8 yıl çalıştıktan sonra, önce Adana İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde, daha sonra da Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Maliye Fakültesi’nde Asistan olarak göreve başlamıştır. 


“Vergi Hukukunda Servet Beyanı”, “Vergi Uyuşmazlıklarının İdari Aşamada Çözümlenmesi” ve “Türk Vergi Hukukunda Örtülü Kazanç ve Örtülü Sermaye” konularında; master, doktora, doçentlik ve profesörlük tez çalışmaları bulunan Kızılot, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanlığı ve aynı Üniversite’de Maliye ve Vergi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. 


Şu anda, ODTÜ İİBF’de Öğretim Görevlisi olan Kızılot, 4 yıl süre ile de PETKİM Petrokimya Holding’de Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Kızılot’un vergi ve muhasebe konularıyla ilgili olarak şimdiye kadar 58 cilt kitabı, 4.000 civarında...