19 / 05 / 2024

Şükrü Kocagöz kim

Şükrü Kocagöz kim

Mimar Şükrü Kocagöz kimdir? Mimar Şükrü Kocagöz, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Şükrü Kocagöz bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şükrü Kocagöz...

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

Kim Kardashian'ın salondan büyük giyinme odası!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın birçok kişinin evinin salonundan bile geniş olan giyinme odasının önünde verdiği pozları herkesi kıskandırıyor.

Kim Kardashian ile Kanye West çifti Kaliforniya'daki evini sattı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian, müzisyen eşi Kanye West ile Kaliforniya'dan aldıklarını evlerini sattılar. 

Kim Kardashian, Hidden Hills'e taşındı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

Kütahya İnköy'de arazi sorunları çözülüyor!

Kütahya’nın İnköy Mahallesi sakinlerinin hazine arazileri hususundaki sıkıntılarının giderilmesi için çalışma başlatıldığı bildirildi.AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,"Çözüm yollarını değerlendirdik. Sorunlar kısa zamanda çözülecek" dedi.

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

Şükrü Kızılot kimdir?

Sinpaş GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Şükrü Kızılot kimdir? Prof. Dr. Şükrü Kızılot, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şükrü Kızılot'un biyografisi..

Şükrü Kızılot, Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nde konuşma yaptı!

Akkent konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı...

Şükrü Kızılot yoğun bakımda!

Türkiye’nin önde gelen vergi uzmanlarından ekonomi yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot dün akşam saatlerinde Ankara’da beyin kanaması geçirdi. Kızılot dün akşam saat 20:00'de bilinç kaybı sebebiyle hastaneye götürüldü.

Gayrimenkulünüzün tapudaki değerini yükseltebiliyorsunuz!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde gayrimenkullerin tapudaki değerini yükseltilebilir mi? konusunu kaleme aldı. Öncelikle, çok kişinin özellikle sade vatandaşın farkında olmadığı sorunları açıklayalım...

Şükrü Kocagöz kim Haberi

Şükrü Kocagöz kim

Şükrü Kocagöz kimdir?

Şükrü Kocagöz, 950 Söke doğumlu. Saint Joseph Ortaokulu ve Karşıyaka Lisesi' nden sonra Lozan Politeknik' te (EPFL) mimarlık eğitimi ve kentsel tasarım üst lisansını yaptı. 1974 yılında mezun olarak İzmir' de mimarlık yapmaya başladı. Halen serbest mimarlık yapmakta olup BİROK İnşaat Mimarlık Danışmanlık AŞ'nin yönetim kurulu başkanı. 


1991 den bu yana Ankara'da kurulu tasarım firmasını Merih Karaaslan'ın vefatından sonra (2002) Mürşit Günday ile ortaklaşa sürdürmekte. Bu grup ile mimarlık yarışmalarına katılmış, ödül almıştır.


Pek çok konut, endüstriel yapı, sağlık yapısı tasarımları var. Yüz elliyi aşkın mesleki makalesi çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlandı.


Bir başka çalışma alanı da tiyatro oldu. Samim Kocagöz, Tamer Levent ile birlikte yazdıkları “Kalpaklılar” oyunu Devlet Tiyatrosu’nca oynandı. İSMD (İzmir Serbest Mimarlar Derneği), Mimarlar Odası ve EÇEV...