08 / 05 / 2024

Şükrü Kocatepe biyografi

Şükrü Kocatepe biyografi

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Kocatepe, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Şükrü Kocatepe..

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çkr Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Beklenen büyük İstanbul depreminde süre kısaldı: Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük İstanbul depreminde sürenin kısaldığını vurguladı ve hafta sonu farklı şehirlerde meydana gelen depremlerle ilgili de konuştu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Gemlik Körfezi'ndeki 3.5'lik deprem bir haberci! Marmara'da hazırlıklar hızlanmalı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Cuma günü Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem büyük İstanbul depreminin habercisi mi? İşte o açıklamalar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe mahallesi, 19081 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

Türkiye'nin deprem riski sık sık gündem oluyor. Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy canlı yayında tek tek açıkladı! İşte İstanbul'un ilçe ilçe risk haritası!

Beklenen büyük İstanbul depreme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Zeytinburnu, Esenler, Bağcılar, Fatih, Beylikdüzü, Bakırköy, Güngören'in zemininin kötü olduğunu söyleyerek, Anadolu yakasının genel olarak sağlam olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe Mahallesi, 48 ada, 1 parselin bitişiğindeki tescil dışı alan ve 22646 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Şükrü Kocatepe biyografi Haberi

Şükrü Kocatepe biyografi

Şükrü Kocatepe kimdir?

1952 yılında Uşak'ta doğan Kocatepe, 1969 yılında Uşak Lisesini bitirdi. 1973 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


İçişleri Bakanlığı adına burslu okuduğu için 16 Ağustos 1973 tarihinde aynı bakanlık emrinde göreve başladı. 


58. dönem Kaymakamlık kursunu takiben sırasıyla, Çiçekdağı, Felahiye, Göle, Datça ve Beyşehir Kaymakamlıkları ile Ordu, Aydın illeri Vali Yardımcılıkları ve Ceyhan Kaymakamlığında bulundu. 1995 yılında atandığı Bitlis Valiliği görevini iki yıl yürüttü. 


Daha sonra Merkez, Şanlıurfa, Giresun ve Kütahya Valiliklerinde bulundu. 13 Aralık 2010 tarihli ve 19295 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Valiler kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atandı ve halen bu görevi yürütmektedir. 


İçişleri Bakanlığınca açılan 5 aylık İngilizce kursu ve İngiltere'de yabancı dil öğrenimini gören Vali Şükrü KOCATEPE evli ve 3 çocuk babasıdır.


Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve...