04 / 05 / 2024

Sukuk Kariyer

Sukuk Kariyer

GT Capital, Dünyada ve Türkiye’de yükselen “İslami Finans ve SUKUK” alanında kariyer yapmak isteyenleri sertifikalı Sukuk Kariyer Programına çağırıyor

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, toplamda 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

Emlak Katılım’dan Türkiye’nin ilk ortaklığa dayalı sukuk ihracı!

Emlak Katılım, 17-18 Mart 2021 tarihlerinde talep toplamasını yaptığı 455 gün vadeli ve yaklaşık 47 milyon lira tutarlı sukuk ihracıyla, Katılım Bankacılığına özel bir fon toplama yöntemi olan Özel Fon Hesabı Havuzu üzerinden Türkiye’nin ilk emek-sermaye ortaklığına dayalı sukuk ihracını yaptı.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 420 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama tarafından 420 milyon TL tutarlı, 10 yıl vadeli sahipliğe dayalı kira sertifikalarının nitelikli yatırımcılara satışı sureti ile ihracı tamam...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası sattı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı kapsamında 19 Mart 2020 tarihli tertip ihraç belgesine konu 40 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satışı tamam...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı.

2020 inşaat sektörü kariyer grafiği açıklandı!

Yapı-inşaat sektörüne özel online kariyer ve hizmet platformu Workindo 2020 yılı site verileri üzerinden inşaat sektörünün kariyer ve online pazaryeri infografiğini yayınladı.

İnşaat sektöründeki gençlere 4 önemli kariyer tavsiyesi!

Workindocom Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, inşaat sektöründe kariyer yapmak isteyen yeni mezun ve öğrencilere önemli tavsiyeler verdi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 35 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, 35 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Sukuk Kariyer Haberi

Sukuk Kariyer

İslami Finans ve sukuk konusunda çalışmalar yürüten GT Capital, Türkiye'de ekonomi ve iş çevrelerince önemi sıklıkla vurgulanan sukuk üzerine bir kariyer programı başlattı. 


Sukuk ve İslami Finans enstrümanları hakkında-Londra  ve  Körfez formatında -konulara vakıf olan uzmanların sayısını arttırmayı hedefleyen GT Capital, sukuk konusunda Kuveytli partnerleri ile birlikte geliştirdikleri "SUKUK Kariyer Programını" hayata geçirdi. 


Program şöyle;


Dünyada ve Türkiye’de yükselen

“İslami Finans ve SUKUK” 

Sertifikalı “Sukuk  Kariyer Programı”

18-19-20-21 Haziran 2012

***

Yatırım ve Proje Finansmanında

“SUKUK  Fonları  Yapılandırılması” Semineri

21 Haziran Perşembe 2012 Saat 13.30-17.30

Sheraton Hotel – Maslak

 Tlf: 0212 643 9009, 0541 643 9010

www.cifa-tr.com, [email protected]

Sukuk Kariyer Programı için