05 / 05 / 2024

Şule Alp BESA Pazarlama Direktörü

Şule Alp BESA Pazarlama Direktörü

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

DASK’ta azami teminat tutarı 320 bin TL oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, DASK'ta teminat bedelinin değişmesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Türkiye genelinde konut satışları 2021 Ocak'ta bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 37,9 azalarak 70 bin 587 oldu. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp konuyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Şule Alp BESA Pazarlama Direktörü Haberi

Şule Alp BESA Pazarlama Direktörü

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğü görevini üstlenen Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü görevine getirildi. 

15 senedir A Plus projelerin satış departmanlarında yer alan Şule Alp özellikle Bodrum'da yaptığı çalışmalarıyla tanınıyordu. 

Yeni görevinde de başarılı çalışmalar imza atmayı planlayan Şule Alp,  "Bu göreve layık gördükleri için başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye...