30 / 04 / 2024

şule zorlu ve kızı

şule zorlu ve kızı

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti. Şule Zorlu ikinci bebeğinin doğumu için New York'a gitti...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 45 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Fatma Aksoy Biber, Hasan Keleş, Safiye Aksoy Zorlu ve Talha Keleş ortaklığında kuruldu.

Thodex vurgununda son durum ne?

Türkiye tarihindeki en büyük vurgunlardan biri olan Thodex’in akıbeti, henüz aydınlatılmadı. Mağdurların avukatı Oğuz Evren Kılıç, “Artık bundan sonra çok zorlu ve uzun bir süreç başlıyor. Allah herkese sabır versin” dedi.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Zorlu Bulut Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zorlu Bulut Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamit Zorlu ve Alparslan Bulut tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Arcpro İnşaat Proje Sanayi  ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Arcpro İnşaat Proje Sanayi  ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Satı Şule Çelik ve Yasemin Akbal tarafından kuruldu.

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Billur Kaytaz, Ayşe Şule Uzun ve Zafer Coşğun ortaklığında kuruldu. 

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Crate and Barrel Türkiye’den çıkıyor!

Zorlu ve Akasya mağazalarını kapatan ABD'li mobilya devi Crate and Barrel, Türkiye'den çıkma kararı aldı.

şule zorlu ve kızı Haberi

şule zorlu ve kızı

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip Ekim 2009'da işadamı Serdar Cümbüş ile evlenmişti.

Hatta bu yüzden baba-kız iki yıl küs kalmış, Şule Hanım'ın babasına bir torun vermesiyle barışmışlardı. Şule Hanım, babasıyla arasını düzelten oğlu Ali'yi 19 Ekim 2010'da New York'ta dünyaya getirmişti. 


İKİNCİ TORUN BUZLARI ERİTMİŞ 

Şule Hanım'ın ikinci bebeğine hamile kaldığını ilk bu köşede okumuştunuz; şimdi de nerede doğum yapacağını söyleyeyim. Şule Hanım, ikinci çocuğunu da Amerika'da dünyaya getirecek.

Hamileliğinde yedinci ayında olan Şule Hanım, daha fazla ağırlaşmadan ve uçuş yasağı gelmeden cuma günü New York'a gitti.

New York yolculuğunda, eşi Serdar Cümbüş de, Şule Hanım'a eşlik etmiş.

Bu arada, ilk torun sevinciyle kızıyla barışan Ahmet Nazif Zorlu, daha ikinci torun doğmadan damadı Serdar Cümbüş...