25 / 08 / 2024

Süleyman Günaydın kimdir

Süleyman Günaydın kimdir

Günay Metal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günaydın, 2016'da İskenderun Körfezi ve çevresinde patlama olacağı görüşünde...

Merkez Bankası'nın 'kiralar düşüyor' açıklaması gerçeğe uymadı: CHP'li Günaydın, 'Şehir şehir gezip bakın' dedi!

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, 'Merkez Bankası'nın konut fiyatları ve kiralar düşüyor' açıklamasına değindi ve şehir şehir gezip bakıldığında böyle olmayacağını vurguladı. İşte Günaydın'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Süleyman Soylu: Yeni konutların yerleri planlandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti...

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Süleyman Günaydın kimdir Haberi

Süleyman Günaydın kimdir

Demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Günay Metal San. Nak. Tic. LTD. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günaydın, dünyadaki olumsuzluklar nedeniyle 2015'ten umutsuz ama 2016 için 'Altın yıl olacak' diyor. Günaydın, "Rusya'da rublenin devalüe edilmesi, 2015'te dünyayı karıştıracak. Ama 2016'da, Suriye ve Irak'ta ortalık durulunca, buralar (İskenderun Körfezi) altın yılını yaşayacak. Her şey çok farklı olacak" dedi. 


ORTADOĞU'NUN KALBİ 

İskenderun Körfezi bölgesinin 2016'dan itibaren enerji, tersane ve rafineri yatırımlarına ev sahipliği yapmaya başlayacağını kaydeden Süleyman Günaydın, "Hassa-Dörtyol tünelinin yapılmasıyla, Gaziantep-İskenderun arası 45 dakikaya inecek. Çelik sektöründe bu bölge Ortadoğu'nun kalbi olacak" diye konuştu. Sektör temsilcisi firmaların zorlu bir dönem geçirmelerine rağmen direndiklerini kaydeden Günaydın, "Bu bölgenin demir-çelikteki teknoloji ve işgücü birikimi çok yüksek. Şartlar iyileştiğinde, İskenderun Körfezi çevresindeki firmalar atılıma geçecek" diye konuştu. 


SEKTÖRDE PAZAR...