29 / 04 / 2024

süleyman şah yeni hali

süleyman şah yeni hali

Şah Fırat Operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki manevi değeri yüksek emanetler için Suriye'nin Eşme köyünde yapılan yeni türbe ve karakol hazırlıkları devam ediyor.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Süleyman Soylu: Yeni konutların yerleri planlandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti...

Hasankeyf'teki Süleyman Han Cami yeniden inşa edildi! 

Sular altında kalacak olan Hasankeyf'teki Süleyman Han Cami taşındığı yeni yerinde yeniden inşa edildi. 

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

süleyman şah yeni hali Haberi

süleyman şah yeni hali

Şah Fırat Operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki manevi değeri yüksek emanetler için Suriye'nin Eşme köyünde yapılan yeni türbe ve karakol hazırlıkları devam ediyor.

Suriye'nin Karakozak köyü sınırlarında bulunan Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki manevi değeri yüksek emanetler, Suriye topraklarında bulunan Eşme köyüne taşınmak üzere yurda getirilmişti. Emanetlerin geçici olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı 3'üncü Hudut Alayı 8'inci Hudut Bölük Komutanlığı'nda muhafaza altına alınmasının ardından Suriye'nin Eşme köyünde yeni türbe çalışmaları başladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapımına başladığı 4 metre uzunluğunda, 8x10 metre genişliğinde ve kubbeli olarak yapılması planlanan türbenin inşaatı hızla sürüyor. Dün sınırdaki mayınlı arazinin temizlenmesinin ardından iş makineleriyle açılan yol üzerinden Suriye Eşmesi'ne ulaşan gazeteciler, kendilerine ayrılan bölümden, Süleyman Şah Türbesi'ndeki çalışmaları görüntüledi. Türbe yapım çalışmalarında 82 askeri...