05 / 05 / 2024

Süleyman Uçar

Süleyman Uçar

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Uçar, Süleyman Uçar, İhsan Uçar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Süleyman Soylu'dan Bingöl Depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bingöl depremi ile ilgili olarak, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı. Bingöl'de 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var." dedi.

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Bahattin Uçar: Invest İnşaat olarak yeni projeler yapacağız!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Süleyman Çetinsaya: Başarıya müşterimizi dinleyerek ulaştık!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Artaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasıyla yarattıkları kalite algısını, yakalanan başarı ivmesini ve motivasyon odaklarını anlattı.

Süleyman Uçar Haberi

Süleyman Uçar

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Hilmi Uçar, Süleyman Uçar, İhsan Uçar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Eşkinoz Mahallesi, Bahçeyolu Caddesi, N Şehir D Blok...