18 / 05 / 2024

Süleymanpaşa perşembe pazarı

Süleymanpaşa perşembe pazarı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 2017 yılına kadar Pazar yerini Gündoğdu Mahallesi'ne taşıma çalışmasına pazarcılardan tepki geldi. Belediye 'alt yapıyı götüreceğiz' dese de pazarcılar, "Bu alan belki 6-6 yıl sonrası için düşünülebilir" dedi

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e bu perşembe "Çekme Karavan" geliyor! 

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, bu perşembe A101'de aldın aldın ürünler kategorisinde, birbirinden farklı onlarca seçili üründe indirimler yer alacak. 2 Mayıs 2024 Aldın Aldın kataloğunda hangi indirimler var?

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Güncel altın fiyatları yerle bir oldu. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları 17 Perşembe Ağustos 2023

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolar açısından Çarşamba ve Perşembe günün öneminden bahsetti. İşte detaylar!

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Dolar şimdi kaç TL? Bugün euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe dolar kuru fiyatları!

Dolar 25 Mayıs Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 25 Mayıs Perşembe dolar kuru…

Son depremler! 18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Dolar bugün ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 euro kaç TL? İşte 18 Mayıs Perşembe dolar alış satış fiyatı!

Dolar 18 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 18 Mayıs Perşembe dolar kuru…

Süleymanpaşa perşembe pazarı Haberi

Süleymanpaşa perşembe pazarı


Süleymanpaşa Belediyesi'nin 2017 yılına kadar Pazar yerini Gündoğdu Mahallesi'ne taşıma çalışmasına pazarcılardan tepki geldi. Belediye 'alt yapıyı götüreceğiz' dese de pazarcılar, "Bu alan belki 6-6 yıl sonrası için düşünülebilir" dedi 


PERŞEMBE PAZARI İÇİN START VERİLDİ 

Süleymanpaşa Belediyesi Perşembe pazarını taşımak için düğmeye bastı. Belediye 2017'ye kadar Pazar yerini Gündoğdu Mahallesi'ndeki imara açılan yere taşımak istiyor. Belediye mevcut Perşembe pazarından yol geçirerek sahile bağlantı yapmak istiyor. 


PAZAR YERİ MODERN BİR YERE YAPILACAK 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Yeni Pazar yeri ile ilgili olarak başta seyyar esnaf ve pazarcılar odası ve pazarcılar odası ile uzlaşmak istiyoruz. Onların sorunlarını da dinlemek istiyoruz. Pazar yerini rahatça ulaşılabilecek, modern bir yerde yapmayı planlıyoruz. Etrafını çevre düzenini yapıp, alt yapısını yaparak burayı halledeceğiz. 


KAYIN, TEPKİLİ

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Gündoğdu Mahallesi'nde 2 yıl...