07 / 07 / 2024

sultan ahmet meydanı İstanbul İl Özel İdaresi binası

sultan ahmet meydanı İstanbul İl Özel İdaresi binası

İstanbul İl Özel İdaresi'nin Sultanahmet'teki eski hizmet binasının da içinde bulunduğu alan yeşil alan ve park olarak düzenlenecek

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinbey Şıh Meydanı için kamulaştırma çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'e, İstanbul'un meşhur meydanlarından Eyüp Sultan Meydanı'nın bir benzeri yaptırıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşıma etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 6 soru sordu..

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzaralı villa olmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, cuma günü açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü Habertürk Gazetesi'ne anlattı. Bakan Arslan köprü güzergâhında yeni imar alanı oluşturulmasının söz konusu olmadığını belirtti.

sultan ahmet meydanı İstanbul İl Özel İdaresi binası Haberi

sultan ahmet meydanı İstanbul İl Özel İdaresi binası

Million Taşı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ve Sultanahmet'e yeni bir görünüm kazandıracak olan projenin bedeli 1 milyon 641 bin lira olarak belirlendi. Sultanahmet'in çehresini değiştirecek olan projenin yerli ve yabancı turistlerin dinlenme ihtiyaçlarını da gidermesi planlanıyor. İl Özel İdaresi'nin eski hizmet binasının bulunduğu alanda kafeterya, açık ve kapalı oturma grupları, yeşil alanlar yer alacak. Projenin 2013 yılında tamamlanması...