05 / 05 / 2024

sultan konutları s yapı

sultan konutları s yapı

Satışların yüzde 25 oranında tamamlandığı Sultan Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları 160 bin TL ile 385 bin TL arasında değişiyor...

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

TOKİ Karaman İşçi Konutları sözleşmesi 9-20 Ocak'ta imzalanacak!

Karaman'da İşçi Konutları Projesi'nde 357 adet konut için hak sahipleri ile 9-20 Ocak 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalanacak.

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları!

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

sultan konutları s yapı Haberi

sultan konutları s yapı

14 katlı 2 blok halinde yükselen Sultan Evleri, toplam 148 konuttan meydana geliyor. Konut tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sultan Konutları, S Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında; resepsiyon hizmeti, 7/24 kapalı devre kamera kayıt sistemi, INTERCOM sistemi, özel kart sistemli kapalı,  ısıtmalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, 24 saat güvenlikli giriş-çıkış bulunuyor.


Beylikdüzü Sultan Konutları'nda yer alan dairelerin alanları; 60 metrekare ile 95 metrekare arasında 1+1, 93 metrekare 2+1, 140 metrekare 3+1 olarak belirlendi.




Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Sultan Konutları S Yapı'da;  1+1'ler 160 bin TL ile 172 bin TL, 1+1 bahçeliler 220 bin ile 225 bin TL, 2+1'ler 195 bin TL ile 261...