08 / 05 / 2024

sultan koru konutları sarıyer

sultan koru konutları sarıyer

Başlangıç fiyatı 880 bin dolardan başladığı Sultan Koru Evleri projesi İstanblue İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi!

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor...

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Vadi Koru Konutları fiyat listesi!

Vadi Koru projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede ön talepler toplanıyor...

Aryom Koru Konutları İstanbullular'ı çekiyor!

Konut satışları İzmir'e kaydı. Bölgedeki yeni inşaat projeleri İstanbul'un yerini çoktan almış gibi duruyor. Aryom İnşaat Başkanı Mehmet Günday, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Adres Koru Konutları fiyatları!

Bayraktar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Koru Konutları fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor.

Aryom Koru Konutları 2019'da teslim edilecek!

Benzersiz ve ayrıcalıklı bir yaşamın en doğal halini İzmir halkıyla buluşturan, Gaziemir'in en yeşil ve çok seçenekli projesi Aryom Koru'nun 2019 yılında teslimi planlanıyor

ARYOM Koru Konutları İzmir'de fark yaratacak!

Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz. İzmir genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bitince herkes tarafından açıkça görülecek" diyor

Cennet Koru Evleri fiyatlar!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Cennet Koru Konutları projesi İstanbul Küçükçekmece'de konumlandırılıyor. Projede konut büyüklükleri 93 metrekare ile 243,80 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Cennet Koru Konutları Soğuksu fiyatları!

Cennet Koru Konutları Soğuksu fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Cennet Koru Konutları projesinde teslimler Temmuz'da yapılıyor...

Cennet Koru Konutları Küçükçekmece fiyatlar!

Cennet Koru Konutları Küçükçekmece fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu projesi Cennet Koru Konutları önümüzdeki Temmuz ayında teslim edilecek...

sultan koru konutları sarıyer Haberi

sultan koru konutları sarıyer

15 bin 548 metrekare alan üzerinde yükselen Sultan Koru Evleri, Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre,  İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


48 adet rezidans ve 7 adet müstakil villanın yer aldığı Sultan Koru Evleri projesinde dairelerin satışları devam ediyor.


İstanbul Avrupa yakası Sarıyer'de yaşama geçirilen Sarıyer Sultan Koru Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



3+1 bahçe dublekslerinin satışlarının devam ettiği Sultan Koru Evleri Sarıyer, İstanblue İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Satıştaki 245 metrekare 3+1 bahçe dublekslerinin fiyatı 880 bin dolardan başladığı Sultan Koru Konutları Sarıyer'de; fitness salonu, kuaför, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: http://www.istanblueinsaat.com.tr

Merve...