03 / 05 / 2024

sultan makamı ev fiyatları

sultan makamı ev fiyatları

Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları dolar bazında belirlendi. İstanbul Çengelköy'de inşa edilen projede yer alan konutlar 1 milyon 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sultan Makamı nerede?

Bulunduğu lokasyon itibariyle İstanbul'un Anadolu yakası sınırlarında, Çengelköy'de yer alan Sultan Makamı nerede? sorusu için Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL yanıtı veriliyor...

Sultan Makamı Konakları!

Konum olarak Çengelköy'de yer alan Sultan Makamı Konakları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi okuyabilirsiniz...

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Naciye Sultan Sitesi’nde kaçak bina iddiası yargıya taşındı!

Ünlülerin otruduğu, Naciye Sultan Sitesi’nden ev almak isteyen bir işadamının “Bankadan kredi çekerken havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğu ortaya çıktı” iddiası yargıya taşındı.

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

Sur Yapı'dan ev alacaklara 120 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunacağını açıkladı. Söz konusu projelerde 0,70 faiz 120 ay sabit taksit veya 0,42 faiz 60 ay taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenleri hayaline kavuşturacak.

Yozgat Valiliği'nden şehit ailesine ev yardımı!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'nın girişimiyle şehit polis memuru Adem Cankurtaran'ın ailesine ev alındı. Şehit polis Cankurtaran’ın eşi İtibar ve kızı 1 yaşındaki Sevil Naz Cankurtaran'ı makamında ağırlayan Yazıcı, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Emekliler Derneği Çanakkale'de düşük taksitli ev için çalışma başlattı!

Türkiye Emekliler Derneği üyelerine düşük taksitlerle ev edindirme çalışmalarına başlandı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından 1000 konutluk talep dilekçesi, TOKİ'ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.

Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev restore edilecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın kuzeyindeki Belh ilçesinde bulunan Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev, babasının ders verdiği Sultan-ül Ulema Hoca Bahauddin Veled Medresesi'nin restorasyonu için ilk adımı attı.

Mevlana'nın doğduğu ev restore edilecek!

TİKA, Afganistan'ın kuzeyindeki Belh ilçesinde bulunan Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev, babasının ders verdiği Sultan-ül Ulema Hoca Bahauddin Veled Medresesi'nin restorasyonu için ilk adımı attı.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

sultan makamı ev fiyatları Haberi

sultan makamı ev fiyatları

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları konutların alan ve konumuna göre değişiyor. Projede yer alan konutlar çatı katı, ara kat, dubleks ve villa olarak dizayn edildi. 


Delta Grup-Çağdaş Yapı-Emiroğlu İnşaat-Demir İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Sultan Makamı Konakları, İstanbul Anadolu yakası Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy bölgesinde yükseliyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları dolar bazında belirlendi. Projede toplam 73 adet konut bulunuyor. 



Sultan Makamı Çengelköy projesinin sosyal alanları arasında;  açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, fitness center, koşu-yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, buhar odası, açık otopark, 24 saat güvenlik yeralıyor. 


67 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Çengelköy Sultan Makamı daire fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam...