04 / 05 / 2024

Sultan Makamı Sitesi

Sultan Makamı Sitesi

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Naciye Sultan Sitesi'nde aidatlar geri ödenecek!

İstanbul Ulus'ta her bir dairesi milyonlarca lira olan Boğaz'a nazır Naciye Sultan Sitesi için 2009 yılındaki aidatlarla ilgili görülen dava sonuçlandı. 

Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı!

İstanbul Ulus'taki milyon dolarlık Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı. 2009'daki aidatların nerelerde harcandığı belgelenemediği için dava açıldı.

Naciye Sultan Sitesi'nde kaçak bölüm davası 35 yıldır sürüyor!

Naciye Sultan Sitesi’nin kaçak bölümlerinin yıkılmasını isteyen işadamı Doğan Kasadolu’na aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı 36 site sakini manevi tazminat davası açtı.

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Naciye Sultan Sitesi’nde kaçak bina iddiası yargıya taşındı!

Ünlülerin otruduğu, Naciye Sultan Sitesi’nden ev almak isteyen bir işadamının “Bankadan kredi çekerken havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğu ortaya çıktı” iddiası yargıya taşındı.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Konya Hadim'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Kartal Mert Sitesi sakinleri Altınok Öz'le kentsel dönüşümü konuştu!

Mert Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bakan, site yönetiminden Metin Aygün, Muzaffer Yurter ve Gayrimenkul Danışmanı Metin Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri!

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 73 konuttan meydana gelen Çengelköy Sultan Makamı 'nda çatı katı, ara kat, dubleks ve villa alternatifleri sunuluyor

Sultan Makamı Sitesi Haberi

Sultan Makamı Sitesi

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satışı hakkında açıklama yaptı.

Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerin Peker GYO'ya ait paylarının ekspertiz değerleri KDV hariç 1 milyon 85 bin 314 TL olarak tespit edildi. İlgili bağımsız bölümlerin Peker GYO'ya ait payları KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye satıldı.

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Sultan Makamı Sitesinde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerin Şirket'imize ait paylarının ekspertiz değerleri KDV hariç 1.085.314 TL olup, ilgili bağımsız bölümlerin Şirket'imize ait payları KDV hariç 1.063.774,59 TL'ye...