05 / 05 / 2024

Sultan Palace Turizm nerede

Sultan Palace Turizm nerede

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlya Sarı, Esra Çokgezen ve Sultan Keleş ortaklığında kuruldu. 

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Sultan Palace Turizm nerede Haberi

Sultan Palace Turizm nerede

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE OTELCİLİK - Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...