02 / 05 / 2024

sultanahmet camiisi

sultanahmet camiisi

Türkiye'nin alanında uzman olan mimarları İstanbul'un bozulan siluetini mercek altına aldı

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Sultanahmet'te 30 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul 14. Satış Memurluğu İstanbul Fatih Sultanahmet'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi açıldı!

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küden tarafından açıldı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

sultanahmet camiisi Haberi

sultanahmet camiisi


Yüzyıllardır yapılaşmaya açık olan tarihi yarımada da objektiflere yansıyan görüntülerini uzman mimarlar inceledi. Ünlü mimar Sinan Genim, nitelikli yapıların çevresinde İstanbul'un siluetinin kaybolduğunu söylerken, Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, eserlere saygıda İngilizlerin gösterdiği hassasiyeti gösteremediğimizi ifade...