12 / 05 / 2024

sultanahmet köftecisi bodrum

sultanahmet köftecisi bodrum

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, turizm cenneti Bodrum yarımadasındaki ikinci şubesini, bölgenin eğlence merkezi Gümbet’te açtı...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye konut fiyat artışında 5 çeyrektir lider!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde Bodrum'daki konut satışlarını ve ülke genelindeki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Bodrum’da konut fiyat artışı yüzde 51' başlıklı yazısı...

Ünlü markalar Bodrum'a akın ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet, bugünkü köşesinde Bodrum ve Alaçatı'da şube açacak markaları kaleme aldı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Bodrum'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları devam ediyor. Yıkımlar, Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Yıkım Şefliği ekipleri tarafından yapılıyor.

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Ev alırken nelere dikkat etmeli?

Bodrum emlak piyasının etkilenmedine dikkat çeken Yokarlılar Emlak yetkilisi Osman Köse, 'Bodrum, döviz kurundaki artış dolayısıyla yabancı yatırımcıların uğrak yeri haline geldi' dedi.

sultanahmet köftecisi bodrum Haberi

sultanahmet köftecisi bodrum

Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği Bodrum’da ilk şube Ortakent’teki Midtown Alışveriş Merkezi’nde hizmet veriyor. Gümbet’te  açılan Tarihi Sultanahmet Köftecisi ise Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gümbet kavşağında damaklara lezzet sunacak.


Sultanahmet Köftecisi’nin klasik lezzet üçlüsü, köfte, piyaz ve irmik helvasından oluşan menü, diğer şubelerde olduğu gibi Gümbet’teki dükkanda da malzemenin en hası, en sağlıklısı ve en temizi kullanılarak, özel sunumuyla servis edilecek.


 Gümbet Şubesi’nin açılışında Sultanahmet Köftecisi’nin 3 kuşağı bir arada yer aldı. Açılış kurdelesini Sultanahmet Köftecisi  3. kuşak sahibi Mehmet Seracettin Tezçakın,  4. kuşaktan Selim Sinan Tezçakın, 5. kuşaktan Mehmet Efe Tezçakın ile Murat Koçyiğit birlikte kestiler.

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un  da katıldığı açılışta,  Sultanahmet Köftecisi  Asya Müdürü Burak Duman da hazır bulundu.


5. kuşak Mehmet Efe Tezçakın, açılışın...