02 / 05 / 2024

Sultanahmet Köftecisi türkiyedeki şubeleri

Sultanahmet Köftecisi türkiyedeki şubeleri

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Sultanahmet Köftecisi Manchester’de şube açtı!

İstanbul’un asırlık lezzet durağı, Avrupa’daki ilk şubesini Manchester’de açtı. Açılışa Manchester Belediye Başkanı Tony Lloyd da katıldı.

Sultanahmet Köftecisi'nde tabela kavgası!

Davalık olan “Sultanahmet Köftecisi” ile ilgili şimdi de tabela krizi kapıda. Markanın sahibi olduğunu savunan Tezçakın Ailesi ile, AVM’lerde 200’e yakın şubeye ulaşan zincirin sahibine, tabelaları indirmesi için tebligat göndermeye başladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yapıldı!

Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Turan: "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Etüt-Proje ihalesinde 23 firma şartname aldı, 12 firma teklif verdi" şeklinde ifade etti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi bugün!

Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi bugün yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yarın!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi yarın yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM Otoyolu, E-5 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine yoğun ilgi!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 23 Aralık'ta yapılacak ihalesi için bugüne kadar 16 firma şartname satın aldı...

Tarihi Filibe Köftecisi'ne tahliye kararı!

Kuruluşu 122 yıl öncesine uzanan Sirkeci’deki Meşhur Tarihi Filibe Köftecisi, Borçlar Kanunu’nun kiracı tahliyeleri ile ilgili maddesi uyarınca yerinden oluyor.

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir'e çağ atlatacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilere Yeni Asır aracılığıyla yaptığı ‘uzlaşın’ çağrısı olumlu karşılık buldu

İzmir Körfez Tüpgeçidi mutabakat olmazsa iptal edilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında, Körfez Tüpgeçidi projesinin hazır olduğunu, mutabakat olmadığı takdirde projeyi iptal edeceklerini bildirdi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 23 Aralık'a ertelendi!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 23 Aralık'ta ihale yapılacak.

Sultanahmet Köftecisi türkiyedeki şubeleri Haberi

Sultanahmet Köftecisi türkiyedeki şubeleri

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyi kapsayan, yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak master franchising anlaşmalarına imza attı. Yurtdışı Şubeleşmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, İngiltere'de 40, Almanya'da 15, Hollanda'da da 5 şubeyi kapsayacak master franchising anlaşmalarının imzalandığını, yerel üretim merkezleri kurulması çalışmalarına başlandığını bildirdi.


BİNALAR BULUNDU


Tezçakın, şunları söyledi: "Üç ülkede de ilk dükkanların açılacağı binalar bulundu. Her anlaşmada personelin Türkiye'den götürülmesi şartı yer alıyor. Bu projeyle yüzlerce Türk gencine yurtdışında istihdam imkanı...