28 / 04 / 2024

Sultanahmet Köftecisi yurt dışı şube

Sultanahmet Köftecisi yurt dışı şube

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Hazırlayın valizleri tatil başlıyor! Pegasus’tan büyük kampanya: Yurt dışına 1€+vergilerle uçak bileti!

Bu fırsatla seyahat etmeyen kalmasın! Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Hem de sadece 1 euro artı vergilerle! Kampanyadan yararlanmak için acele et. 17 Ağustos’ta bitiyor!

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

Yurt sorununa ‘Yap-kirala' modeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşesinde yurt sorunlarını kaleme aldı.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Döviz mevduatında düşüş yaşandı!

Döviz piyasasında hareketlilik etkisini göstermeye devam ediyor. Döviz kurları geçen hafta rekor kırarken, yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 576 milyon dolar düştü.

Halk Varlık Kiralama 46 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama, yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 104 gün vadeli 46 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satışını tamamladı. 

Halk Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Halk Varlık Kiralama, yurt içinde nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 200 milyon TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde kira sertifikası ihracı gerçekleşti.

Ziraat Varlık Kiralama 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Varlık Kiralama, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 350 milyon TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Ruslar kelepir yazlık arıyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle emlak fiyatlarında yaşanan büyük düşüş, yurt dışında konut sahibi olmak isteyen Rusya vatandaşlarının sayısını da artırıyor.

Bağımsız GSYH 2019'da yüzde 0,9 arttı!

Türkiye'de bağımsız yıllık gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) geçen yıl yüzde 0,9 artış gösterdi.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Sultanahmet Köftecisi yurt dışı şube Haberi

Sultanahmet Köftecisi yurt dışı şube

Türkiye'nin asırlık Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyi kapsayan, yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak master franchising anlaşmalarına imza attı. Yurtdışı Şubeleşmelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, İngiltere'de 40, Almanya'da 15, Hollanda'da da 5 şubeyi kapsayacak master franchising anlaşmalarının imzalandığını, yerel üretim merkezleri kurulması çalışmalarına başlandığını bildirdi.


BİNALAR BULUNDU

Tezçakın, şunları söyledi: "Üç ülkede de ilk dükkanların açılacağı binalar bulundu. Her anlaşmada personelin Türkiye'den götürülmesi şartı yer alıyor. Bu projeyle yüzlerce Türk gencine yurtdışında istihdam imkanı...