16 / 05 / 2024

sultanahmet meydanı ücretsiz internet

sultanahmet meydanı ücretsiz internet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz kablosuz internet hizmeti vermeye başladı. Ücretsiz internet faydalanmak için cep telefon numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak...

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

Eminönü'nün tamamı yayalaştırılacak!

Başkan Mustafa Demir, " Bizim hedefimiz Eminönü’nün hepsini yayalaştırmak. Mesela Gedikpaşa’yı Buenos Aires’e çevireceğiz. Çünkü Sultanahmet Meydanı’na otobüs gelip park ediyor. Buna da kimse ‘Dur’ demiyor. " dedi.

Gülsan Sanayi Sitesi'ne park inşa edilecek!

Gülsan Sanayi Sitesi ve Saathane'de uygulanacak dönüşüm projeleri ile ilgili net konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Gülsan'ın çehresini İstanbul'da ki Sultanahmet Meydanı gibi düzenleyeceğiz" dedi

1947 yılında İstanbul Adliye Sarayı'nın yeri tespit edilmiş!

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilmesi planlanan İstanbul Adliye Sarayı'nın yeri dönemin Adalet Bakanı ve Vali Lütfi Kırdar tarafından gezilerek tetkik edilmiş. Yapılacak bina 7.5 milyon liraya mal olacakmış.

1947 yılında Adalet Sarayı için istimlake başlanmış!

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek olan İstanbul Adliye Sarayı sahasının dar olması sebebiyle, inşa sahasının etrafında bulunan yirmi iki parça emlakın istimlak muamelesine başlanmış.

1946 yılında Tapu Kadastro binasının yıktırılması muhtemel!

1946 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa ettirilecek İstanbul Adliye Sarayı'nın arsasını genişletmek ve inşa sahasında istimlak masrafı yapmamak için meydandaki Tapu İdaresi binasının yıktırılması gündeme gelmiş.

1938 yılında Sultanahmet Meydanı'na abide yapılacak!

1938 yılında Prost, Sultanahmet'in imar planını hazırlıyormuş. Meydanın bir devlet mahallesi haline konmasına karar verilmesinden sonra meydandaki Ticaret Okulu kaldırılarak yerine 140 metre yüksekliğinde bir abidenin yapılması kararlaştırılmış.

1938 yılında Sultanahmet Meydanı devlet mahallesi halini alacak!

1938 yılında Prost'un hazırladığı imar planına Sultan Meydanı devlet mahallesi halini alacakmış. Büyük bir park halini alacak Meydan'da Adliye binasının yanında belediye ve vilayet binaları da burada yapılacakmış.

1937 yılında Adliye Sarayı Sultanahmet'te inşa edilecek!

1937 yılında yapılması planlanan İstanbul Adliye Sarayı'nın Sultanahmet'te yapılmasına, Mimar Prost'un onay vermesiyle, karar verilmiş. Meydandaki İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi binası da yıktırılarak meydanın açılması sağlanacakmış.

1937 yılında Adliye Sarayı'nın Sultanahmet'e yapılması uygun değil!

1937 yılında Henri Prost, İstanbul Adliye Sarayı'nın Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilmesini uygun bulmamış. Fransız Mimar Prost, Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek yeni binaların bölgenin ahengini bozacağını savunmuş.

Sultanahmet'te Asırlık Tatlar ve Sanatlar Çarşısı açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) organizasyonuyla her yıl ramazan ayında Sultanahmet Meydanı'nda kurulan "Asırlık Tatlar ve Sanatlar Çarşısı" açıldı.

sultanahmet meydanı ücretsiz internet Haberi

sultanahmet meydanı ücretsiz internet


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz kablosuz internet hizmeti vermeye başladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşımızın yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz kablosuz internet hizmeti vermeye başladı.


Ücretsiz internet faydalanmak için cep telefon numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün olacak.


Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilen Yerler


1 Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi(Galatasaray Lisesi)

2 Sultanahmet Meydanı

3 Eminönü Meydanı

4 Beşiktaş Meydanı

5 Kadıköy Meydanı

6 Üsküdar Meydanı

7 Sultanbeyli Meydanı

8 Beyazıd Meydanı

9 Mecidiyeköy Meydanı ve Cevahir Önü

10 Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı

11 Saraçhane Parkı

12 Emirgan Korusu

13 Hip Kasrı korusu

14 Aksaray Meydanı

15 Bakırköy Meydanı 

16 Beylikdüzü Meydanı

17 Eyüp Meydanı

18 Kartal Meydanı

19 Sarıyer İBB İletişim Noktası

20 Avcılar İBB İletişim Noktası

21 Şirinevler Meydanı

22 Pierre Lotti Tepesi

23 Anadolu Hisarı İskelesi

24 Dragos Sosyal...