07 / 07 / 2024

sultanahmet meydanı yenileniyor

sultanahmet meydanı yenileniyor

İstanbul İl Özel İdaresi'nin Sultanahmet'teki eski hizmet binasının da içinde bulunduğu alan yeşil alan ve park olarak düzenlenecek

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı yenileniyor!

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı yenileniyor!

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, Zeytinburnu Belediyesi, İBB işbirliğiyle yeni bir görünüme kavuşturuyor. Meydan, yeniden düzenlenerek daha ferah bir hale getirilecek..

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Eminönü Meydanı yenileniyor!

Fatih Belediyesi tarafından tarihi Eminönü Meydanı'nda başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje tamamlandığında meydan tamamen yayalaştırılacak.

Reşat Nuri Tiyatro sahnesi yenileniyor!

İstanbul Fatih'teki Reşat Nuri Tiyatrosu yenileniyor. Muhsin Ertuğrul tarafından 1960 yılında kurulan Reşat Nuri Tiyatrosu'nun sahnesi, tiyatronun ortasına alınarak "meydan sahnesine" dönüştürülecek.

Osmangazi Çekirge Meydanı yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, yaya ve araç ulaşımının en yoğun olduğu Çekirge Meydanı'nı rahatlatacak 'Osmangazi Belediyesi Çekirge Meydanı ve Çevresi Mimari ve Kentsel Tasarım Projesi'ni başlatıyor.

Polatlı Çarşı Cami Meydanı yenileniyor!

Kış aylarında bir çok kazaya sebebiyet veren ve uzun süredir vatandaşların şikayet ettiği Çarşı Camii Meydanı için Polatlı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Osmangazi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yenileniyor!

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası, vatandaşların 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı ile Fevzi Çakmak Caddesi, Osmangazi Belediyesinin başlattığı çalışma ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetlerinin tamamlanmasıyla birlikte başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mersin'in kent merkezi tamamen yenileniyor!

Mersin’in kalbi kent merkezi baştan başa yenileniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı’nı yeniliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlamakta olduğı proje çerçevesinde bin 680 metrekare daha genişletilecek olan meydanın toplam 6 bin 700 metrekareye çıkarılması planlanıyor.

sultanahmet meydanı yenileniyor Haberi

sultanahmet meydanı yenileniyor

Million Taşı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ve Sultanahmet'e yeni bir görünüm kazandıracak olan projenin bedeli 1 milyon 641 bin lira olarak belirlendi. Sultanahmet'in çehresini değiştirecek olan projenin yerli ve yabancı turistlerin dinlenme ihtiyaçlarını da gidermesi planlanıyor. İl Özel İdaresi'nin eski hizmet binasının bulunduğu alanda kafeterya, açık ve kapalı oturma grupları, yeşil alanlar yer alacak. Projenin 2013 yılında tamamlanması...