28 / 04 / 2024

Sultanahmet sahil arası kamulaştırıldı mı

Sultanahmet sahil arası kamulaştırıldı mı

İstanbul'da Sultanahmet Camii bölgesi ile sahil surları arasında kalan alan için kamulaştırma kararı 1981 yılında çıkmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Pendik 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik ilçesi, D-100 karayolu ile sahil arasında kalan kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde son durum!

Mersin ve Antalya arasındaki ulaşım süresini kısaltacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi hızla ilerliyor.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

DKY Sahil ödeme seçenekleri!

DKY Sahil ödeme seçenekleri arasında 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. DKY Sahil fiyatları peşinde 997 bin TL'den başlıyor...

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Sultanahmet sahil arası kamulaştırıldı mı Haberi

Sultanahmet sahil arası kamulaştırıldı mı

İstanbul'da Sultanahmet Cami ile sahil surları arasındaki alan, Turizm Bakanlığı tarafından 1981 yılında kamulaştırılacakmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; kamulaştırılarak turizme açılan saha da İstanbul'un en büyük turistik alışveriş merkezi kurulacakmış.


Haberin devamı için...