06 / 05 / 2024

sultanbeyli Abdurrahmangazi Cami

sultanbeyli Abdurrahmangazi Cami

Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan çalışmalarla Abdurrahmangazi Camii yepyeni bir görüntüye kavuştu

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi, Ayhan Yalpa tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Bestaş Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestaş Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Kızıltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli Abdurrahmangazi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Sultanbeyli İlçesi, 1561 parselin Abdurrahmangazi ve Mehmet Akif Mahalleleri sınırında kalan bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıkarıldı...

Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camii yenilendi!

Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan çalışmalarla Abdurrahmangazi Camii yepyeni bir görüntüye kavuştu

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Piramid Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramid Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Cavlanlar, Hakan Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli su kesintisi 5 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli ilçesinin Abdurrahmangazi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kanaltim Altyapı Teknolojileri İnşaat Otomotiv Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanaltim Altyapı Teknolojileri İnşaat Otomotiv Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Yüce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kült Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kült Yapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

sultanbeyli Abdurrahmangazi Cami Haberi

sultanbeyli Abdurrahmangazi Cami


Abdurrahmangazi Camii'nin girişi ve musalla bölümü yenilendi. Oldukça estetik bir görüntüye kavuşan caminin son görüntüsünü halk da beğendi.


Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan yenileme çalışmalarıyla caminin girişi ve musallası alanı değiştirildi. Oldukça güzel bir görüntüye kavuşan caminin son hali halk tarafından da beğenildi.




Sultanbeyli...