07 / 05 / 2024

Sultanbeyli Belediyesi okul yatırımları

Sultanbeyli Belediyesi okul yatırımları

Yatırımlarına son sürat devam eden Sultanbeyli Belediyesi 2009 yılından bu yana eğitime vermiş olduğu destekle ilçenin gelişimini de sağlıyor.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi gayrimenkullerini sattı mı?

İstanbul Esenler Belediyesi'nin devlete olan borçlarını; iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını satarak kapattığı iddia edildi. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Sultanbeyli Belediyesi okul yatırımları Haberi

Sultanbeyli Belediyesi okul yatırımları

İlçedeki yatırımlara hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi hayata geçirmiş olduğu okullarla eğitime ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu. Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe genelinde inşa edilen modern okullarda eğitim gören gençler başarılarıyla da göz dolduruyor. Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde yer alan SUGEM’de 6 öğrenci Fen Lisesini, 143 öğrenci Anadolu Lisesi ve 27 öğrenci de Anadolu İmam Hatip Lisesini kazandı.

Sultanbeyli’de 2009 yılı öncesi 37 okul eğitim faaliyetlerine devam ederken bu sayıya 2009’dan sonra 34 okul daha eklendi, ilçede toplamda 71 okul eğitim hayatına devam ediyor. 2009 yılından sonra 4 spor salonu da faaliyete geçerek kapılarını öğrencilere açmış durumda.

2009 yılından sonra okul sayısında gözlenen bu artış Sultanbeyli’deki öğrencilerin ilçe dışındaki okullara gitmek zorunda olmasını ortadan kaldırırken...