30 / 04 / 2024

sultanbeyli diş sağlığı merkezi son durum

sultanbeyli diş sağlığı merkezi son durum

Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Sultanbeyli Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Nazım İmar Planında Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Sağlık Bakanlığı atama kurası 2022 ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 bin sağlık personeli alımı ile ilgili süreç 8 Mart’ta başladı. Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamalar için takvim belli oldu. İşte tüm detaylar...

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Dişkaya tarafından kuruldu. 

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

sultanbeyli diş sağlığı merkezi son durum Haberi

sultanbeyli diş sağlığı merkezi son durum


Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor. Yaklaşık 21 bin metrekare alanda yapılacak olan çalışmalarla Merkez Camii yeniden inşa ediliyor. Cami önünde 3 bin metrekarelik bir meydan olacak ve meydanın altında 4 katlı otopark hizmet verecek. Otopark projesinde çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Ekipler camii inşaatını da hızla bitirmeye çalışıyor. Adil Mahallesi’nde yapımı devam eden Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de kaba inşaat çalışmaları sürüyor.


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Sultanbeyli’yi halkımızın da desteğiyle daha yaşanabilir bir ilçe haline hızla getiriyoruz. Merkez Camii projemiz devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde ilçemiz bir eksiğini daha geride bırakmış olacak. Diğer taraftan sağlık noktasında da yatırımlarımız sürüyor....