28 / 04 / 2024

sultanbeyli göl bahçe evleri

sultanbeyli göl bahçe evleri

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. "Yüzde 1 Peşinat Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla tanıtılan projede 31 Mayıs'a kadar kampanya var.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Fiyatlardaki güçlü artış eğilimi sürüyor!

Merkez Bankası, dün açıklana enflasyon verilerinin ardından bugün de aylık fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı. Raporda, üretici fiyatlarındaki güçlü artış eğiliminin devam ettiği belirtildi.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL TL sermaye bedeli ile Nedal Jamal Habeeb Sawalha tarafından kuruldu.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Abbas Güçlü: Yeni eğitim sistemi emlak fiyatlarını artırır!

Liseye girişte TEOG'un yerini alacak Mahalli Yerleştirme Sistemi'ni değerlendiren Gazeteci Abbas Güçlü, yeni eğitim sisteminin emlak fiyatlarını da artıracağını ifade etti. 

18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi!

15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak olan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Hayat Evleri'nde satışlar Eylül'de başlıyor...

İmar Yönetmeliği bahçe duvarları esasları!

644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine dayanılarak hazırlanan Yeni İmar Yönetmeliğine göre bahçe duvarları nasıl olmalı?

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin 2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre, Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

sultanbeyli göl bahçe evleri Haberi

sultanbeyli göl bahçe evleri

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesi Anadolu yakasında Sultanbeyli'de yükseliyor. "Yüzde 1 Peşinat Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla tanıtılan projenin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


227 daireden oluşan Gölbahçe, 21 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 7000 metrekare gölete sahip proje 6 bloktan oluşuyor.


Sosyal alanlar

Trafiğe kapalı yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları.




Ödeme planı

Peşin yada peşin+ banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Kampanya

31 Mayıs'a kadar yüzde 1 peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor. Toplam bedelin yüzde 59'u 0,69 faizle 120 ay taksitlendiriliyor. Kalan tutar yüzde 10'luk olmak üzere ara ödemeler halinde yapılıyor.


Fiyat listesi

2+1 konutlar 587 bin TL'den,

3+1 konutlar 700 bin TL'den,

3+1 bahçe katı konutlar 779 bin TL'den,

3+1 dubleks konutlar 667 bin TL'den,

4+1 konutlar 883 bin TL'den,

4+1 dubleks...